HEKS’NKAAS® Soesjes

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel 150 gr
100 ml water
60 gr zelfrijzend bakmeel
2 eieren
snufje zout
50 gr boter
400 gr zachte roomkaas
verse peterselie.

Benodigdheden

spuitzak
pannetje
houten lepel
spuitzak
garde
lepeltje
oven

HEKS’NKAAS® Soesjes

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de HEKS’NKAAS® en de roomkaas uit de koelkast. Doe het water in een pannetje en verwarm deze. Voeg de boter toe en laat smelten. Zeef het bakmeel en voeg een snufje zout toe en roer met een houten lepel door elkaar. Laat het mengsel een paar minuten op laag vuur garen. Mix de eieren één voor één erdoor met een garde. Het resultaat is een plakkerig beslag. Schep dit in een spuitzak en maak hoopjes van ca. 3 cm doorsnede op de bakplaat, houd genoeg ruimte tussen de soesjes. Bak de soesjes in ca. 20 minuten gaar en iets bruin. Maak tussendoor de ovendeur niet open en als ze klaar zijn laat je de ovendeur minimaal 10 minuten op een kiertje staan. Zo voorkom je dat ze inzakken.

Meng de HEKS’NKAAS® en de roomkaas door elkaar in een kom. Hak wat peterselie en schep deze er doorheen. Snijd de soesjes als ze zijn afgekoeld door en vul ze met de HEKS’NKAAS® mengsel door middel van een lepeltje. Garneer met wat extra peterselie. Serveer ze direct of bewaar in de koelkast.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS®