Krokante HEKS’NKAAS®CHIPS
Ingrediënten
HEKS’NKAAS®ORIGINEEL
4 grote aardappelen (bonken)
Vetvrij papier
Olijfolie
Spekjes
Lente ui
Zout
Benodigdheden
Mes
Keukenrol
Vork
Schaal
Pan
Oven
Vetvrijpapier
Krokante HEKS’NKAAS®CHIPS
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappelen schoon totdat het zand er af is. Snijd de aardappelen in plakken van 2 cm dik. Spoel de aardappelenplakjes af met koud water, en dep ze daarna droog. Smeer de plakken in met olijfolie en zeezout. Leg ze op het vetvrije papier in de oven, en bak ze in 25 minuten af. Draai de aardappelen tussendoor om, zodat ze egaal bruin worden. Als ze knapperig en krokant zijn, haal je ze uit de oven en leg je de chips op een schaal. In de tussentijd snijd je de lente ui in kleine ringetjes, en bak je de spekjes enkele minuten in de pan. Top de aardappelen af met HEKS’NKAAS®ORIGINEEL, met wat spekjes en lente ui er bovenop. Strooi tot slot wat zout overheen, en de Krokante HEKS’NKAAS®CHIPS zijn klaar!