Voor de smaak én de sfeer

Bij HEKS’NKAAS® zijn we altijd op zoek naar manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. Wij geloven dat een verrassende smaak nooit verveelt. Daar blijf je van genieten.

Vandaar onze eigenzinnige producten. Altijd met een wonderlijke combinatie van zuivel en verse ingrediënten. Zo nodigen we elke keer weer uit om te proeven én maken we de tongen los. Met een tikje magie is HEKS’NKAAS® jouw sfeermaker met smaak.

Er was eens…

Het recept van onze smeerdip HEKS’NKAAS® werd bedacht rond de tijd van Halloween. Je kunt dus stellen dat de magie er al vanaf het begin in zat. Een groenteboer kwam op raadselachtige wijze tot de – nu nog steeds goed bewaarde – receptuur. Hij vertrouwde het aan ons toe en wij zagen het als onze smakelijke taak die heerlijke smaak met heel borrelend Nederland te delen.

De smeerdip die maar blijft pieken

De vraag van het publiek was enorm. Het ‘tikje magie’ bleek aanstekelijk te werken. Met groot enthousiasme werd HEKS’NKAAS® op feestjes het dippende middelpunt van de borrel. Wij zorgden voor steeds meer verkrijgbaarheid en bekendheid. En gelukkig maakten ook onze fans de tongen los bij nieuwe ontdekkers van ‘die lekkere smeerdip’. Het succes was zelfs in onze prijzenkast te merken. We wonnen meerdere awards!

Van HEKS’NKAAS® Origineel naar meer smaken…

Ook wij kregen geen genoeg van HEKS’NKAAS® Origineel. Het smaakte naar meer. En hoe! Tomaat Basilicum was onze eerste smaakvariant. Daarna volgden al snel de smaken Mosterd Dille en Pesto Oude Kaas.

De rol van kok Berry

Misschien verwacht je een geheimzinnige tovenaar in onze keuken. Maar de kok bij HEKS’NKAAS® is ‘gewoon’ een professional met jarenlange ervaring en een uitzonderlijk gevoel voor smaak.

Zoals onze kok Berry zelf zegt:
‘Je kunt stellen dat ik de hele dag in potten en pannen roer, op zoek naar bijvoorbeeld een nieuwe toepassing van onze heerlijke smeerdip. Presentatie hoort daar overigens ook bij. De manier hoe je iets brengt, bepaalt hoe je het beleeft. Ook dat is smaak. Sommigen doen chique en noemen me ‘culinair adviseur’. Ik zie mezelf liever als de kok bij HEKS’NKAAS® die de magie zijn werk mag laten doen.’

Van onze ‘huiskamer’ naar die van jou

Onze keuken is de ‘huiskamer’ van onze fabriek. Het kloppende hart van onze betoveringen. Wij geloven dat een verrassende smaak nooit verveelt. Dat prikkelt ons om door te blijven gaan met productontwikkelingen. En het doet HEKS’NKAAS® zelf ook groeien. Wij hopen dat uiteindelijk in alle huiskamers het tikje magie van HEKS’NKAAS® de sfeer maakt.