Wraptaart met carpaccio en HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

  • 1 pakje carpaccio
  • 1 pakje kleine wraps
  • 200g HEKS’NKAAS® Origineel
  • Klein zakje pijnboompitten
  • Geraspte italiaanse kaas
  • Handje rucola sla
  • 200g roomkaas
  • Peper

Benodigdheden

  • Plank/schaal
  • Mes

Wraptaart met carpaccio en HEKS’NKAAS®

Leg de tortilla’s verdeeld op het aanrecht. Smeer een laagje HEKS’NKAAS® Origineel op een tortilla, daarop verdeel je gelijkmatig een laagje carpaccio. Bestrooi deze met wat peper en geraspte kaas. Vervolgens kan er begonnen worden met het smeren van de volgende tortilla. Deze wordt gesmeerd met roomkaas. Leg deze bovenop de carpaccio. Vervolgens smeer je weer een dun laagje HEKS’NKAAS® op de tortilla. Beleg deze weer met carpaccio, geraspte kaas en peper. Herhaal dit 3 keer. Wanneer de taart klaar is, zet je deze in de koelkast en laat deze minimaal 4 uur staan. Je zult merken dat hij vochtiger en makkelijker te snijden is. Serveer de taart op een plank of schaal en bestrooi deze met pijnboompitten en rucola.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS®