Rode pepers met HEKS’NKAAS®
Ingrediënten
HEKS’NKAAS®Origineel
8 rode pepers
2 teentjes knoflook
Olijfolie
Peper
Zout
Benodigdheden
Mesje
Lepel
Grillpan
Spuitzak
Rode pepers met HEKS’NKAAS®
Snij de bovenkant van de peper eraf en haal met een scherp mesje de zaadlijsten eruit. Klop met de bolle kant van een lepel nog een keer op de zijkant van de peper om de laatste zaden te verwijderen. Zet een grillpan op hoog vuur en voeg 2 eetlepels olijfolie toe. Snij vervolgens de knoflookteentjes in kleine stukjes en voeg deze toe. Leg de pepers in de pan en probeer het motief van de pan op de peper te krijgen (draai ze regelmatig om zodat de pepers gelijkmatig gaar worden). Laat de pepers afkoelen als ze gaar zijn.
Vul in de tussentijd een spuitzak met HEKS’NKAAS®Origineel en vul de pepers. Leg de pepers nog even in de koelkast om verder af te laten koelen. Snij tenslotte elke peper in gelijkmatige stukken van ongeveer 3 centimeter.