HEKS’NKAAS® Fondue

Ingrediënten

  • HEKS’NKAAS®Origineel 200g
  • 1 pompoen,
  • 200 ml  slagroom
  • 175 g  geraspte jong belegen kaas
  • 1  rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 bloemkool
  • 1 zakje radijsjes
  • 1 peen
  • (snack)komkommertjes
  • 150 g volkoren grissini
  • Stokbrood.

Benodigdheden

  • Mes
  • Steelpan
  • Lepel
  • Snijplank
  • Serveerplank

HEKS’NKAAS® Fondue

Verwarm in een steelpan de HEKS’NKAAS® met de slagroom op laag vuur en roer glad.
Voeg vervolgens de geraspte kaas toe. Laat de kaas al roerend smelten in de warme kaasroom.
Kook de bloemkool beetgaar. Snijd de peen in dunne plakjes en de paprika in reepjes.
Snijd het kapje van de pompoen eraf en hol de pompoen daarna uit. Vul de pompoen met de HEKS’NKAAS® Fondue.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET DE PRODUCTEN VAN HEKS'NKAAS®