Pitabroodjes met HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

  • 240 g HEKS’NKAAS®Origineel
  • 2x ronde pita-of naanbroden
  • 6 x middelgrote tomaten
  • 12 x zwarte olijven zonder pit
  • 25 g rucola sla

Benodigdheden

  • Oven
  • Mes

Pitabroodjes met HEKS’NKAAS®

Verwarm de pita- of naanbroden in de oven. Snijd terwijl de broden in de oven liggen de tomaten in partjes. Besmeer de warme broden met HEKS’NKAAS®Origineel. Beleg de HEKS’NKAAS®Origineel met de tomatenpartjes en strooi vervolgens de fijngesneden olijven eroverheen. Garneer de pita’s als laatste met wat rucola sla. Snijd elk brood in 4 stukken en serveer direct.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS®