Passiebrood met HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

  • Passiebrood
  • 115g rucola
  • Komkommer in plakjes
  • Jonge kaasplakken
  • Gerookte kipfilet
  • Tomaten zonder zaadlijsten en in reepjes
  • Olijven

Benodigdheden

  • Oven
  • Twee pollepels
  • Prikkertjes
  • Mes

Passiebrood met HEKS’NKAAS®

Bak het passiebrood af in de oven en laat deze vervolgens afkoelen. Leg twee pollepels aan de zijkant van het brood. Zo kan je het brood recht doormidden snijden. Klap de beide kanten open en smeer deze in met HEKS’NKAAS® Origineel aan beide kanten. Vervolgens beleggen met de kaas en kipfilet. Zorg er vooral voor dat er droge producten worden gebruikt. Haal de zaadlijsten bijvoorbeeld uit de komkommer en tomaat. Bestrooi het brood als laatst met de rucola.
Snijd het brood in dunne reepjes en verdeel deze dan over het brood.
Klap als laatst het brood dicht, snijd het brood aan en prik er een olijfstokje in om te serveren.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS®