Fris omelettaartje met HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

  • 3 eetlepels HEKS’NKAAS®Origineel
  • 3 middelgrote eieren
  • 1,5 eetlepel melk
  • Zout en peper
  • Blaadje basilicum, tijm en rozemarijn ter garnering.

Benodigdheden

  • Koekenpan
  • Bord of snijplank
  • Steekring.

Fris omelettaartje met HEKS’NKAAS®

Roer de eieren los en meng dit met de melk en een snuf zout en peper. Verwarm een koekenpan met een kleine druppel olie op het vuur. Bak van het eimengsel een omelet. Laat de omelet op laag vuur garen, zo voorkom je luchtbellen. Draai de omelet voorzichtig om en bak hem kort op de tweede kant. Laat de omelet even afkoelen op een bord of snijplank. Steek met een steekring 3 omeletjes uit de grote omelet. Besmeer ieder omeletrondje met HEKS’NKAAS®Origineel en stapel ze vervolgens op elkaar. Garneer je omelettaartje met een blaadje basilicum, tijm en rozemarijn.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS®