Cupcakes
Ingrediënten
HEKS’NKAAS®Tomaat Basilicum
12 plakken ontbijtspek
10 eieren
150 gram geraspte kaas
75 gram room
25 gram gehakte bieslook
Theelepel maïzena
Peper
Zout
Benodigdheden
Oven
Mengkom
Garde
Cupcake vormpjes
Cupcakes
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren met een garde los en voeg alle ingrediënten toe behalve het ontbijtspek. Roer dit goed door, zodat er een mooi mengsel ontstaat. Vet de cupcakevormpjes in met olie en leg in ieder vormpje een plakje ontbijtspek (als een ring). Verdeel het eimengsel over de vormpjes (houd een halve centimeter over tot de rand). Bak de cupcakes in ongeveer 12 minuten af in de voorverwarmde oven (open de oven tussentijds niet, anders zakken de cupcakes in). Haal de cupcakes uit de oven als ze goudbruin zijn en laat ze daarna nog 2 minuten afkoelen in de vorm. Nu kunnen de cupcakes uit de vormpjes worden gehaald en zijn ze klaar om te serveren.