Boterhamtaart
Ingrediënten
2 bakjes HEKS’NKAAS®Origineel
Tramezzini brood
Yoghurtmayonaise
Komkommers
Radijs
Bieslook
2 pakjes boterhamworst
Benodigdheden
Taartvorm
Mes
Vetvrij papier
Lepel
Boterhamtaart
Pak 2 plakken Tramezzini brood en snijd hier rondjes uit met de taartvorm. Dit herhaal je daarna nog 3 keer. Snijd daarna fijne plakjes komkommer, plakjes radijs en ringetjes bieslook. Bekleed de taartvorm met vetvrij papier en leg de plakken brood op de bodem van de taartvorm. Smeer met de achterkant van de lepel het brood in met een dun laagje HEKS’NKAAS®. Hierop leg je de plakjes komkommer en de plakjes radijs. Bestrooi het geheel met wat bieslook. Dek het af met boterhamworst en smeer daar een dun laagje HEKS’NKAAS® overheen. Herhaal dit dan weer 3 keer. Zet de taart een nacht in de koelkast en haal het de volgende dag er weer uit. Haal het uit de taartvorm en smeer de buitenkant in met een dun laagje yoghurtmayonaise. De bovenkant versier je met wat plakjes komkommer, radijs en bieslook en je taart is klaar.