Betoverende sushi
Ingrediënten
HEKS’NKAAS®Tomaat Basilicum
200 gram sushirijst
1 avocado
1 bosje lente ui
1 gele paprika
Pakje zeewier
Sojasaus
Sesamolie
Benodigdheden
Sushimatje
Kom
Mes
Betoverende sushi
Kook de sushirijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij de paprika in blokjes van ongeveer 0,5 bij een 0,5 cm. Snij de lente ui ook in stukjes van 0,5 cm en herhaal dit met de avocado. Meng de paprikablokjes, lente ui en avocadostukjes in een kom met een scheutje sojasaus, een paar druppels sesamolie en zwarte peper uit de molen. Leg een plakje zeewier op het matje en verdeel de rijst over het zeewier (+/- enkele mm dikte). Smeer dit in met een beetje HEKS’NKAAS®Tomaat Basilicum. Hierop strooi je het mengsel van paprika, avocado en lente ui. Rol dit strak op en je hebt een betoverende sushi gemaakt.