Avocadofrieten met HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

  • HEK’SNKAAS®Origineel
  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 middelgrote eieren
  • 3 el tarwebloem
  • 40 g paneermeel
  • Frituurolie
  • Peper & zout.

Benodigdheden

  • Keukenpapier
  • (Frituur)pan
  • Schuimspaan.
  • Mes

Avocadofrieten met HEKS’NKAAS®

Doe de frituurolie in een hoge, ruime pan of frituurpan en verhit tot 180 °C. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd elke avocadohelft in de lengte in 4 parten. Splits de eieren, het eigeel wordt niet gebruikt. Doe de tarwebloem, het eiwit en de paneermeel in 3 afzonderlijke kommen. Haal de avocadoparten achtereenvolgens door de bloem, het eiwit en paneermeel. Frituur de avocadofrieten in porties van 3 minuten goudbruin. Schep ze met een schuimspaan uit de pan. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met peper en eventueel zout. Serveer het met de HEK’SNKAAS®Origineel dip.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS®