* HEKS’NKAAS® & HUISVROUWEN BESTAAN NIET

Vanaf week 44 in 2017 maakte je met onze HEKS’NKAAS® Origineel 200 gram kans op 2 van de 300 bioscoopkaarten en 2 van de 10 premièrekaarten. De première vond plaats op 18 december in het Tuschinski Theater in Amsterdam.

In “Huisvrouwen Bestaan Niet”, worden twee zussen en hun moeder gedwongen om na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje (Eva van de Wijdeven) is een controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden en carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten) is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journaliste kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun moeder Loes (Loes Luca) heeft zich met te veel hypotheken op haar prachtige familiehuis enorm in de nesten gewerkt. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan de dames nog helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique (Jim Bakkum) verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’: een opdracht die meer teweeg brengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.

 

Meer inspiratie


*Nieuw! Duo verpakking HEKS’NKAAS®Origineel met HEKS’NKAAS®Zoete Chili

HEKS’NKAAS® is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. HEKS’NKAAS®Origineel en HEKS’NKAAS®Zoete chili komen samen met één tikje magie. Geniet niet van…

*Marketing stagiair(e) gezocht september 2020

HEKS’NKAAS® is op zoek naar een marketing stagiair(e) voor september 2020. Breng jij ons dat tikje magie? Bekijk hier de vacature.

Bekijk alle berichten