* HEKS’N® & INTRATUIN

Vanaf 28 mei t/m 5 augustus 2018 vond je de HEKS’NKAAS® Origineel met Intratuin actiewikkel op de winkelvloer. Tegen inlevering van de actiewikkel van de HEKS’NKAAS® Origineel ontving je een korting van € 5,-  bij Intratuin winkels.

Voor meer informatie over deze actie, kijk op onze actiewebsite www.intratuin.nl/heksnkaas

Lees onderstaande actievoorwaarden goed door bij deelname:

  1. De wikkel met actiecommunicatie geeft recht op € 5,00 korting bij minimale besteding van € 25,00 in de periode van 28 mei t/m 5 augustus 2018.
  2. Per betalende klant mag maximaal 1 wikkel per bezoek worden ingeleverd.
  3. De korting is niet in te wisselen op www.intratuin.nl.
  4. Een wikkel geeft geen recht op contant geld, maar uitsluitend recht op korting bij aankoop van producten.
  5. Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.
  6. Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren, lopende aanbiedingen en vast-lage prijs assortiment.
  7. De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen.
  8. Ga voor de volledige actievoorwaarden naar www.intratuin.nl/heksnkaas

 

Meer inspiratie


DUO-verpakking feesteditie!

Speciaal voor de feestdagen introduceerden wij onze duo-verpakking in een nieuw jasje. Verkleed in het rood en wit, was ons product te bewonderen in de supermarkt. Met de Originele smaak…

*Nieuw! HEKS’NKAAS® in een tube!

HEKS’NKAAS® bruist waar je borrelt, piekt waar je dipt. En nu vul je met het grootste gemak ook je favoriete chips! Dankzij HEKS’NKAAS® uit een tube maak je jouw snacks…

Bekijk alle berichten