* HEKS’N® & INTRATUIN

Vanaf 28 mei t/m 5 augustus 2018 vond je de HEKS’NKAAS® Origineel met Intratuin actiewikkel op de winkelvloer. Tegen inlevering van de actiewikkel van de HEKS’NKAAS® Origineel ontving je een korting van € 5,-  bij Intratuin winkels.

Voor meer informatie over deze actie, kijk op onze actiewebsite www.intratuin.nl/heksnkaas

Lees onderstaande actievoorwaarden goed door bij deelname:

  1. De wikkel met actiecommunicatie geeft recht op € 5,00 korting bij minimale besteding van € 25,00 in de periode van 28 mei t/m 5 augustus 2018.
  2. Per betalende klant mag maximaal 1 wikkel per bezoek worden ingeleverd.
  3. De korting is niet in te wisselen op www.intratuin.nl.
  4. Een wikkel geeft geen recht op contant geld, maar uitsluitend recht op korting bij aankoop van producten.
  5. Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.
  6. Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren, lopende aanbiedingen en vast-lage prijs assortiment.
  7. De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen.
  8. Ga voor de volledige actievoorwaarden naar www.intratuin.nl/heksnkaas

 

Meer inspiratie


*Nieuw! Duo verpakking HEKS’NKAAS®Origineel met HEKS’NKAAS®Zoete Chili

HEKS’NKAAS® is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. HEKS’NKAAS®Origineel en HEKS’NKAAS®Zoete chili komen samen met één tikje magie. Geniet niet van…

*Marketing stagiair(e) gezocht september 2020

HEKS’NKAAS® is op zoek naar een marketing stagiair(e) voor september 2020. Breng jij ons dat tikje magie? Bekijk hier de vacature.

Bekijk alle berichten