Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de producten van HEKS’NKAAS®? De veelgestelde vragen hebben wij al voor je op een rijtje gezet en beantwoord. Staat je vraag er niet bij, vul dan het formulier in om contact met ons op te nemen.

  WAARVAN WORDEN DE PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS® GEMAAKT?

  HEKS’NKAAS® maakt producten op basis van zuivel en bevatten altijd ‘het tikje magie’. Voor de volledige ingrediëntenlijst kan je terecht op de productenpagina.

  WAAR KAN IK HEKS’NKAAS® ALLEMAAL VOOR GEBRUIKEN?

  HEKS’NKAAS® mag natuurlijk niet ontbreken bij de borrel (op een toastje, als dipper voor de chips, op een vers afgebakken stokbroodje of met rauwkost). Je kunt het smeren, maar lekker dippen mag natuurlijk ook. En wat dacht je van een boterham of belegd broodje met HEKS’NKAAS®? Heerlijk met bijvoorbeeld kaas, ham of zalm. Of een broodje gezond of Club Sandwich met HEKS’NKAAS®. Houd je van koken? De unieke smaak en textuur van HEKS’NKAAS® combineert ook erg goed met vlees, vis of pasta. Kortom: vers, fris en verrassend voor elk moment van de dag. Laat je inspireren door de serveertips en recepten op deze site. Heb je eigen smakelijke variaties? Laat het ons weten via info@heksnkaas.nl of vul het contactformulier in.

  ZIJN DE PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS® GESCHIKT VOOR VEGETARIËRS?

  Alle HEKS’NKAAS® producten zijn geschikt voor vegetariërs.

  MAG IK PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS® ETEN ALS IK ZWANGER BEN?

  Zwangere vrouwen wordt aangeraden om geen rauwmelkse kaas te eten. Producten van HEKS’NKAAS® worden bereid met gepasteuriseerde koemelk, wat betekent dat het gegeten kan worden door zwangere vrouwen.

  BEVATTEN PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS® GLUTEN?

  Er wordt bij de bereiding alleen gebruik gemaakt van gemodificeerd aardappelzetmeel en gemodificeerd maiszetmeel. De producten van HEKS’NKAAS® bevatten dus geen gluten. Een volledig overzicht van de allergenen vind je op de pagina producten.

  BEVATTEN PRODUCTEN VAN HEKS’NKAAS® ALLERGENEN?

  Een volledig allergenen overzicht is te vinden op de pagina producten. De allergenen worden in de ingrediëntendeclaratie aangegeven in kapitalen.

  HOE LANG KAN IK HEKS’NKAAS® BEWAREN ALS IK DE VERPAKKING HEB GEOPEND?

  Een product HEKS’NKAAS® is ongeopend in de koelkast beneden 7 graden tenminste houdbaar tot de datum die op de verpakking is geprint. Eenmaal geopend dien je het product binnen enkele dagen te gebruiken. Als je het product niet alleen op een stokbroodje of toastje smeert, maar ook eens verwerkt in gerechten, geniet je er nog vaker van!

  KAN IK HEKS’NKAAS® INVRIEZEN?

  Helaas kan HEKS’NKAAS® niet ingevroren worden, omdat de textuur van het product bij die koude temperaturen afbreekt.