Hartige HEKS’NKAAS® wafels
Ingrediënten
HEKS’NKAAS®Zoete chili
Koopmans wafel mix
5 gram gehakte knoflook
Peper
Zout
Lente-ui
Verse basilicum
Peterselie
Lepeltje sambal
Benodigdheden
Wafelijzer
Ijsstokjes
Hartige HEKS’NKAAS® wafels
Volg de receptuur van de Koopmans wafel mix. Als de wafelmix klaar is, kan hier 5 gram gehakte knoflook aan worden toegevoegd. Voeg peper en zout, 25 gram fijngesneden lente ui, 10 gram basilicum en een theelepel sambal aan de wafelmix toe. Roer dit door het beslag, en laat het een kwartier rusten. Breng het wafelijzer op temperatuur en bak de wafels af. Snijd de wafels in vier stukjes wanneer ze klaar zijn. Steek er een ijsstokje in, zodat ze klaar zijn om te dippen met HEKS’NKAAS®Zoete chili.