Courgette lolly
Ingrediënten
HEKS’NKAAS®Tomaat Basilicum
100 gram gedroogd broodkruim
2 courgettes
Eiwit van 2 eieren
2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
1/2 theelepel gedroogde basilicum
Zwarte peper
Benodigdheden
Oven
Snijplank
Mes
Kom
Garde
Courgette lolly
Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de courgette in plakjes van ongeveer 1 centimeter. Meng in een bakje het broodkruim met de basilicum en de Parmezaanse kaas. Klop vervolgens het eiwit los en haal de plakjes eerst door het eiwit en vervolgens door het broodkruim. Leg de plakjes op een ingevette bakplaat en zet ze voor 10 minuten in de voorverwarmde oven totdat ze bruin en krokant zijn. Laat de courgettes afkoelen en serveer ze daarna met HEKS’NKAAS®Tomaat Basilicum.