Broodje kip met HEKS’NKAAS®Pesto Oude Kaas

Ingrediënten

  • HEKS’NKAAS®Pesto Oude Kaas
  • 1 kipfilet, rucola
  • 2 el pijnboompitten
  • 2-3 kaiserbroodjes
  • Snufje zwarte peper

Benodigdheden

  • Pan
  • 2 vorken
  • Mes

Broodje kip met HEKS’NKAAS®Pesto Oude Kaas

Kook de kipfilet circa 10 minuten in een pan met water. Laat de kipfilet afkoelen. Trek de kipfilet met een vork uit elkaar. Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder olie, totdat ze bruin zijn. Meng de kipfilet met een eetlepel HEKS’NKAAS®Pesto Oude Kaas en de pijnboompitten. Breng het broodje op smaak met zwarte peper. Serveer de kip-pesto salade op een broodje met rucola.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET DE PRODUCTEN VAN HEKS'NKAAS®