Auberginerolletjes van de BBQ

Ingrediënten

HEKS’NKAAS®Tomaat Basilicum
1 aubergine
1 teentje knoflook
1 pakje Ardenner Ham à 10 plakken
4 stengels lente-ui
Peper en zout

Benodigdheden

Mes
Lepel
Snijplank
Knoflookpers
Kom
Plank/bord
Prikkers
Barbecue

Auberginerolletjes van de BBQ

Verwarm de barbecue. Snijd de aubergine in plakken in de lengterichting met een dikte van +/- 0,5 cm. Meng twee eetlepels olijfolie met peper en zout en pers hierin een teentje knoflook. Roer het olijfolie mengsel samen en smeer de plakken aubergine hiermee in. Grill ze vervolgens af op de hete barbecue. Als de plakken mooi gaar zijn leg je ze op een plank of een bord. Leg op de plakken aubergine wat HEKS’NKAAS®, een plakje ham en een beetje fijn gesneden lente-ui. Rol het geheel op en prik het vast met een prikker.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'NKAAS®