* HEKS’N®KWARKSPREAD in Foodybox Lente

Het is het vijfde jaar dat de Foodybox van Kroon op het Werk wordt verstuurd naar honderd geselecteerde food- en lifestylebloggers en vijftig culinaire en lifestyleredacties van kranten en tijdschriften. Net als de Foodybox tijdens kerst 2017, doet HEKS’N® nu ook weer mee. Dit keer met HEKS’N®KWARKSPREAD.

HEKS’N® is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. Een verrassende smaak kan immers nooit vervelen. HEKS’N® bracht je al eerder eigenzinnige producten zoals HEKS’NKAAS® en HEKS’N®BOTER, maar doet daar nu een tikje magie bovenop!

Ook onze HEKS’N®KWARKSPREAD is een wonderlijke combinatie van zuivel met verse ingrediënten. KWARKSPREAD is een fris zuivelbeleg voor op de boterham of de cracker. Onze KWARKSPREAD is van zichzelf heerlijk fris én vers. Logisch, want maar liefst 70% is gewoon échte kwark! Kwark op een broodje? Het klinkt ongelooflijk, maar het is dan ook ongelooflijk lekker! Dankzij onze HEKS’N®KWARKSPREAD heb je méteen een goed belegd broodje met een volle smaak.

Zuivelbeleg heb je in alle soorten en smaken. KWARKSPREAD is fris omdat het lekker vers is, maar ook fris omdat HEKS’N®KWARKSPREAD romig is zonder vet of vol te zijn.

 

 

 

 

Meer inspiratie


*Nieuw! Duo verpakking HEKS’NKAAS®Origineel met HEKS’NKAAS®Zoete Chili

HEKS’NKAAS® is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. HEKS’NKAAS®Origineel en HEKS’NKAAS®Zoete chili komen samen met één tikje magie. Geniet niet van…

*Marketing stagiair(e) gezocht september 2020

HEKS’NKAAS® is op zoek naar een marketing stagiair(e) voor september 2020. Breng jij ons dat tikje magie? Bekijk hier de vacature.

Bekijk alle berichten